INFO@LIBIDOGEN.NL
GRATIS THUISBEZORGD VANAF €100,00

Over Libidogen

Vertrouw op LIBIDOGEN bij een verminderd libido

✓ 100% Natuurlijke Ingrediënten
✓ Intenser gevoel
✓ Geschikt voor mannen & vrouwen

LIBIDOGEN voor meer plezier tijdens seks én meer zelfvertrouwen

Eindelijk is het er, het geheime wapen voor mannen.

Libidogen is speciaal ontwikkeld om uw seksuele prestaties naar een nieuw hoogtepunt te brengen. Dankzij een unieke samenstelling van zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten, bevordert Libidogen een verhoogde potentie en een verbeterd uithoudingsvermogen. Binnen enkele dagen ervaart u een toename in kracht en verlangen. Verhoog op een natuurlijke en veilige manier uw testosteronniveau met Libidogen.

LIBIDOGEN – verhoog het verlangen op plantaardige basis

Libidogen bevat geselecteerde natuurlijke plantenextracten, vitamines en mineralen voor de lichaamseigen hormoonregulatie.
Een gezond hormoonniveau is een belangrijke factor bij het bevredigen van seksualiteit en mentale en fysieke prestaties.

DE KRACHT VAN PLANTEN IN LIBIDOGEN

Libidogen bestaat uit waardevolle plantenextracten die al vele jaren in de geneeskunde wereldwijd worden gebruikt om het seksuele verlangen en de mentale kracht te vergroten.

DAMIANA (TURNERA DIFFUSA)

Damiana is al sinds de Mayacultuur bekend als een natuurlijk afrodisiacum. Het wordt nog steeds gebruikt bij afnemende libido om het seksuele verlangen van zowel mannen als vrouwen te vergroten.

TRIBULUS TERRESTRIS

Tribulus Terrestris werd door talloze inheemse volkeren gebruikt om het seksuele verlangen en de mannelijkheid te vergroten. De natuurlijke testosteronbooster is een populair voedingssupplement voor het optimaliseren van het libido en testosteron.

MACA EXTRAKT

Maca is een traditioneel afrodisiacum uit het Zuid-Amerikaanse Peru. De voedzame knol staat bekend om zijn veerkracht. Hier wordt het in de krachtsport gebruikt om op natuurlijke wijze testosteron te verhogen.

GINKGO BILOBA

De ginkgoboom is een van de oudste geneeskrachtige planten op aarde en is vooral populair vanwege het verhogen van de concentratie en het verbeteren van het geheugen.

AVENA SATIVA

Avena Sativa (gecultiveerde haver) verzadigd ons en is bovendien een waardevolle medicinale plant. Er wordt gezegd dat het ontstekingsremmende, kalmerende en versterkende effecten heeft.

ASTAXANTHIN

Astaxanthine is een carotenoïde en werkt als antioxidant. Antioxidanten hebben de taak om cellen tegen schade te beschermen.

ASHWAGANDHA

Ashwagandha, of slaapbes, wordt in de Ayurveda bijna als een wondermiddel beschouwd. In Ayurveda spreekt men van een plant met een sattvische aard. Dit betekent dat het de kalmte en helderheid van de geest bevordert, emoties in evenwicht brengt en lichaam en geest voedt.